Suttit i klistret...

Uj uj har totalt gått miste om mitt eget bloggande. Alltså det är inte heller så att någon annan bloggar åt mig!!! Skit! Jag har hittat ytterligare ett stressmoment att plussa på min härliga vardag;)...Jag har renoverat mitt kök och bokstavligen suttit i klistret..Hemma i mitt bo är det jag som är hantverkaren, inte för samtliga projekt, men när jag väl ger mig den på något så blir det fortare gjort om jag gör det själv. När jag har PMS utnyttjar jag min hysteriska kreativitet till att måla och tapetsera och familjen får bara ducka bäst de kan. Nya gardiner med Ikea liknande upphängningar fick blodet att svalla och närmare än Galen var länge sedan jag var. Nåväl, lika stört åt ena hållet välkommnades mannen in i ett nytt kök med tända ljus. Harmoni!
Boråstapeters designer Hanna Werning. Ok namedropping eller produkt sucking...whatever...Snygga tapeter !


I kväll skall vi dansa runt brasan, liten egen tradition, och själva dansen är egentligen  en beskrivning av ngt helt annat!!
Vi brukar med några familjer fira Valborg i en närliggande park (kan ju inte avslöja exakt var om någon blogg stalker dyker upp...ha ha you wish :)) ). Det brukar vara mycket folk och i år har solen beslutat sig för att närvara vid denna festlighet...Dansandet är helt ofrivilligt utan det är mest så att ponnyridningar och fiskedammar  som gör, att man istället för att sitta på den där filten med sitt vin, så springer man runt i lera. Detta för att kolla vilka respktive som fortsätter att vara lyckligt gifta samt vilka som verkar vara på randen till upphällning eller om det finns några som potentiellt kanske kan bli ett par. Kul!

Önskar i alla fall alla en trevlig Valborg och enligt GP så skall 7 av 10 supa...Charmigt!


 

Tårfyllt och tårtfyllt...

En nära väninna frågade just mig vad jag bloggar om och jag konstaterade stolt att jag alltid försöker blogga om annorlunda och olika inslag...Alltså hon undrade: Skriver du om vad du gör och så? Nja jag tycker väl att det som faller mig i smaken, det som ligger rätt på tungan och som cirkulerar flera varv i skallen, DET vill jag blogga om!

Att försöka skriva om en dag liksom i min dagbok vid 15-års ålder hade nog förvirrat många av de som läser. det hade onekligen tröttat ut de flesta eller retat gallfeber på någon. Hade alla mina innersta tankar och avsikter med min väldigt oplanerade dag hamnat i skrift så hade jag förmodligen blivit skild, utan bostad, definitivt utan jobb och förmodligen blockad från alla bloggsidor i Universum.. Nu menar jag inte att jag inte älskar min man, men ibland när han undrar var (typ 30000ggr) hans rakhyvel tagit vägen (PRECIS SOM OM JAG SKULLE VETA DET??!!!) då tror jag inte att de tankar skulle passa i någon blogg:)

Men denna helgen måste bli ett undantag. Jag har som överdrivit stolt mamma varit och sett min dotter ha dansuppvisning på Lisebergshallen. Jag har stått på knä längst fram vid dansgolvet för att dokumentera varje steg (med en urladdad kamera som sen försvann) medans tårarna HELT ohämmat strömmat ner för kinderna. Jag blir så rörd och så stolt att jag fullständigt bryter ihop. Jag kan inte svälja. än mindre prata och jag ser med hundra procents garanti störtfånig ut!...Jag kan inte låta bli att se ngn liten patetisk jämförelse, med de hemska Hollywood mammor. Alltså de som kastar ut sina döttrars hemligheter i någon tarvlig bok för att tjäna miljoner.
Jag ser hur hon sveper förbi på stora scener i stora och kända samman
http://www.youtube.com/watch?v=CQ75D2wRmrY
hang för att i en piruett vinka upp mot en balkong. På den balkongen sitter såklart jag med mycket hårt åtstramat ansikte och med en utmärkande barm. HUA!
Här kommer ett litet klipp. Höger i ensemblen,,,Grymt duktig!
Detta allt fantastiska på hennes 12-års dag ägnade vi eftermiddagen åt att hylla både hennes insatser och även hennes födelsedag.
Själv satt jag efter en tårfylld dag och pillade intorkad mascara och undrade hur tårtfyllt GI kan bli?


http://majjam.wordpress.com/2009/02/25/25-feb1-ar-aldre-eller/ 


90 -tals reunion..i Göteborg asså....

Vilken total missuppfattning...Love Boat..yeah yeah ..
Ho ho äntligen dyker rätt event upp! Här går man på Loveboat fest bland dinsosaurier och glädjs åt den fantastiska glädje som spred sig liksom en kletig sörja på Trägårn. Alltså jag mystrivdes i all gungande gammal disco, men många av de gamla efterlängtade mingel kompisarna lyste med sin frånvaro. Den aningen äldre generationen var där och boogade runt som bäst och fnyste lite föraktfullt åt min låga ålder och närvaro.Hur kom hon in?  HA HA inte fan över staketet i alla fall.
NU blir det revanch på dansgolvet, ett gammalt kärt och bekant dansgolv på Parkan...Old times...BIG TIME! Där och då var man kung och hade ALDRIG tvingats ligga med ngn stackars sate för att komma in...;)

Äh Love boat får behålla sin gloria och sin lysande insats för alla gamla discodunkande snyggingar. Jag själv skall dricka hot shots och dansa till snap, mingla bland gamla ragg och vara kung i baren. Stå på VIP listan och gå före kön, samt dricka sprit med nattclubbschefen. Berit och Korven nu blir det fest!

http://www.parklane.se/fest90tal/

kalt huvud verses stora boobs..?

Skönhetens mysterium...!
I  mitt snart 38 åriga liv har jag funnit mig själv 150 tusen gånger, gått igenom 10-talet livs kriser, haft dödsångest (innan fyllda 30) och livet har verkligen åkt berg och dalbana minst sagt. Den ena dagen har inte varit den andra lik och frågeteckena miljontals. Den ena livsbejakande boken och de mest bedrövliga självbiografiska historier har fått mig att tänka om och se på mig själv med nya accepterande ögon. Jag har ändrat mig, jag har ursäktat mig & dessutom blandat dessa aktivitetet med att ha  sökt i min barndom, träffat pyskologer (jag kallar dem så) och lärt mig djupandning på allvar. Jag är förmodligen inget fullproffs på mig själv, men jag tycker att jag är en god bit på väg och resultatet är en ganska schysst kvinna ...(i isina bästa år...Ha ha) ...Trots dessa självbejakelser finns det ändå ett förbannat faktum som kvarstår.
JAG KOMMER ALDRIG BLI 100% nöjd med mina fysiska förehavanden eller förutsättningar. Detta innebär inte på något sätt att jag är självmordsbenägen, manisk eller deprimerad. Jag har förvisso kommit överens med mig själv om att inget på min kropp kräver några Akuta ingrepp och är nu kompis med en del celluiter och tycker höfterna vickar lite coolare än förr. MEn därifrån till att överleva 20 kilos övervikt, obefintliga tuttar, stor hängmage eller för tidigt åldrande...NO WAY!!


Frågan är bara då har all själsligt arbete gått till spillo för att jag gillar att vara en snygg och medveten tvåbarnsmor? Måste jag också sitta i en talkshow och stirra en stackars hårlös människa (Cattis Ahlströms show på Tv 4), som pga sjukdom tappat ALL kroppsbehåring..?? Är det att jämföra med någon som lägger sig under kniven för skönhets skull...?
/Images/Kattis/Cache/468/0/1201_camilla_porsman_chatt.jpg

Verses

Josphine har gjort nästan det mesta som man kan i operationsväg och jag tyckte att Cattis ställde pest mot kolera.
JAg hoppas i alla fall att varje kvinna som tar ett beslut om en skönhets operation gör det för ett syfte som är själsligt genomtänkt för deras skull och så länge resultatet inte är KAlle Anka läppar så kan jag till och med säga att jag väljer ett  par stora boobs istället för kalt huvud? Om man fick välja dvs..




http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-lilla-flickan/?mode=2.

Förutom en evig irritation över en käkbensinflammation, så är jag frustrerad över att min insamling som gick med fasta steg mot sitt mål i början, nu har satt sig på arslet och det ordentligt!

7420 har det stått ett tag och nu få jag börja arbeta mer aktivt för att nå 10,000...Så alla bloggläsare som hänger med skänk 20 kronor genom att klicka på länken och följ instruktionerna:

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-lilla-flickan/?mode=2


Den lilla flickan kämpar på som värst och har gått igenom mer än vad någon kan förtjäna. Förutom vattenkoppor som kroppen inte orkar göra sig av med så har hon fått kräksjukan. Som om inte det hemska gift som går genom hennes kropp vore nog. Föräldrarna går på knäna. Över påsk fick de ialla fall lite andrum och kunde vara med familjen. Fast absolut inte som vanligt. Ingenting är det.

Jag tänker i alla fall på dem och hoppas du som läser också gör det.


Stor kram

Jag älskar din dialekt...öh?

I hela mitt liv har jag hävdat bestämt att jag talar något så fint som rikssvenska (hur det nu låter??) . Som Göteborgsböna har jag ALDDRIG begripit att just JAG talar  Göteborgska...jo jo inte lite dum e hon !... För några år sedan blev jag dock varse om att jag gör just det en och det  ljuset gick upp när någon härmade mig när jag utbrast :" jag pratar inte Göteborska"....Helt plötsligt ekadade ööö:na likt en jorbävning.
Ok lets face it jag har en dialekt, men ta mig sjuttsan ingen utpräglad sådan. Jag säger ju inte änna och då i alla fall. Göteborgsdialekten förutom när Albert och Herbert varianten ljuder är korkad och får en att låta mindre vetande. Den känns ofin och oartig och berdus...Detta har varit mina åsikter så länge jag minns och inte pratar väl jag så.????
Nu kom det sig att detta tyckande främst var aktuellt åren innan jag blev den Sverige beresta dam jag nu är.Efter att ha rest runt som säljare främst i stockholm har jag insett att vårt västkustberiakande öhhande är charmigt hos främst stockholmiska män och att försäljningen av It produkter änna gick lättare att sälja då va. Hoo hoo vilken triumf..
Har en väninna som för många år sedan var i hop med en söderkis och han var en total sucker på varje gång hon sa bulle....ja just det BULLE på göteborska....Läste just en "så viktigt" sak om Robinson duetten, dvs de svältande turturduvorna från träsket som just åkte ut. 
Journalisten frågade Michel varför han föll för magra Mika & svaret blev elt sonika..."Jamen hallå? är inte det ganska uppenbart? när hennes göteborska skar genom djungeln..."
Ha ha ,talade även jane göteborska tro? öööööööööööööj öjöj 
 Min nyvunna kontakt med min biologiska far(utflyttad till Norge) resulterade i alla fall nyligen i att han utbrister: Jag älskar din dialekt!.....Jag säger bara öh?


Hottesta Gossipet...(göteborgska)

Jag har facebookat nu i snart 3 år och har snart 300 gemena "fb" v'änner...Vänner som delas med andra vänner och som i sin tur har fler vänner.De är ett nätverk med gemensamma komponenter, både bra & dåliga... De flesta väljer att med mer eller mindre "fyndiga" status låta oss andra veta vad de gör och ibland kan man intet ont anande se en och annan vit lögn dyka upp. Vikten av att låta sina vänner förstå att man har gjort något roligt eller skall göra ngt roligt, att man är fantastiskt välmående, bakis, sjuk eller nyligen påsatt måste ligga på åtminstone 75 % av alla användares agenda...Som nybörjare på Fb var jag en oerhörd tidsoptimist och var överlycklig var dag någon gammal vän var funnen. Även en del "nya" vänner poppade såklart upp & orsakade diverse rabalder.
Jag ägnande minst sagt FÖR mycket tid att facebooka och beroendet var snart ett faktum...
Helt plötsligt var det jag och Alfons Åberg som vid alla tilltal, av inte minst mina familjemedlemmar , hojtade "jag skall bara..."
Bekräftelse behovet blev med länkar som "are u interested" och andra inte så sambo vänliga applikationer som en drog...Varje dag var inkorgen (alltså extern inkorg!!!) helt full med you got mail, someone clicked...blabla bla. Helt stört, veckobreven från skolor samt andra info mail drunknade i allt vad Facebook bajsade ur sig. Tre år senare är man ju rutinerad och alla dessa applikationer ett minne blott, bara åsynen av vilka quiz och andra tisdsförödande tester som finns gör en GALEN!! Jag tycker och tänker ibland så mycket om detta nätverk att jag nästan tycker de borde stå ansvariga i en rättegång istället för fyndiga Piratebay upphovsmännen. Fb har ju inte stulit konstverk utan folks värdefulla tid. Men lika förbannat som jag irriterar mig på diverse utlägg så är jag totally fast  i Fb. Jag vill länka till min blogg, jag vill ha hjälp att få in 10 000  till min kollagas lilla cancersjuka dotter och inte minst jag vill läsa det hottesta gossipet...


http://www.youtube.com/watch?v=9AoIG5fy0LM&feature=related

Beach 2009

Det är något konstigt med årstider....När höst och vinter tar över från ljuva sommarnätter och förvandlar grönskan till ett mindre färgglatt scenario. När ljuset försvinner redan vid tidig förmiddag och det känns som att man tumlar runt i ett ständigt nattvak.DÅ växlar  tiden tempo. Jag är helt säker.
Då sommartider är ljusa och härliga och till för att njutas är sekundvisaren dubbelt så snabb. De vanliga 60 minutrarna är halverade och när man just stigit upp så skall man snart lägga sig igen. Tiden går fort när man har roligt säger de. JO VISST jag håller med...Men hur är det möjligt att man valde att lägga den roliga och snabba perioden UNDER 3 månader på året och lämna oss snart utdöende svenskar knaprandes på antidepressiva de övriga 9 månaderna????!!! Det som skulle kunna vara bra är att när man under sommarperioden åldrats ca ett halvår pga av för mkt rödjut och lagt till 10 cm jämnt över hela kroppen är ju att den andra deppiga perioden i bara farten borde få en att
1. gå ner i vikt
2. ha flera timmar över för diverse ansiktsbehandligar (läs hemmaspa i töntiga kvinnotidningar)
 3. återhämta själens spegel och vara helt Nyktert lycklig i vintermörkret...
Tiden liksom segar sig fram över de gråmulna, trista dagarna. Alltså borde jag haft god tid att förbereda min
"beach 2009", men nu är det konstigt så att denna 9 månaders säsong, alltså den där gråa och trista när tiden går långsamt. Den är snart slut och jag har Varken SPA:AT eller minskat ngr cm .....Beach 2010 Here I come...skall bara ha roligt beach 2009 först:)



jag hör inte ett smack...

Sedan min fantastiska Londonresa har ett lock satt sig som cement på insidan hörselgången någonstans och trots återupprepade elefantsnytningar så vill det inte släppa. Har tydligen för trånga hörselgångar säger doktorn och därför släpper inte "locket" på evigheter. Därför kan jag nu höra vad jag vill! Det är förvisso obehagligt att ha lock, men att  selektivt kunna välja vad man vill höra samtidigt som man pekar på öra och förklarar lockets innebörd. Det slår ALLT!
I går var jag dessutom tvungen att dra en tand och då jag oavsett vem min tandläkareän är HATAR just den yrkeskåren slog jag dövörat till praktiskt hela sessionen. Det medförde att hon lite irriterad tryckte in bedövnings nålen lite väl långt in och jag under resten av kvällen även saknade käkfunktionen helt. Jag var alltså helt stum och hörde inte ett smack!. Dessa handikapp ledde till att jag blev så grinig att jag helt enkelt inte hade något annat val än att sitta framför tv:n hela kvällen, inlindad i en filt med bekymmersam min...Inte för att jag hörde ett smack...


Huvudet är åter på plats...

Att åldras är på  många sätt ett äventyr, man finner nya spännande sidor av sig själv hela tiden(???!! ) och personligheten ter sig varje dag som ett nytt mysterium.Man lämnar det gamla för att med stor tillit träda in i det nya. Tänk vad livet har i sitt sköte! Med denna mognad kommer en mängd härliga överraskningar och man blir väldigt varse om vad man tidigare har tyckt och tänkt. Jag har tex tyckt att baksmällor endast är för veklingar:)...Jag har förmodligen tyckt att dessa veklingar häller i sig mängder för mycket och har VERKLIGEN funderat över HUR DUM MAN FÅR VA???Jag har ALDRIG trott att jag skulle behöva vare sig treo eller vätskeersättningar för att nå morgondagens grynig...Nu idag annandagpåsk sitter åter mitt huvud på plats, trots att jag vuxet och trevligt konverserade mig igenom hela påskafton, huvudet börjar bli normalt igen och kännas skönt piggt igen. Jag hade helpejl på samtliga barn och andra berusade vuxna och såg fram emot en aktiv påskhelg...MY ASS! JAg satt på påskdagen flak hos min mor och lät mina övriga släktingar roa sig med dukning och annat som verkar snurrigt. Jag var bleknosad och låg under ett parasoll och smuttade på vatten.Samtalsämnena var få. Är detta vuxen poäng?

Nåväl huvudet är åter på plats och det dröjer länge innan nästa pava vin går ner...


Glad Påsk!



Iförd gula fjäder örhängen, stor dagis tillverkad pippi hängandes över bysten och till sist en hemma komponerad tatuering i gult som hälsar Glad Påsk!är det äntligen dags att gå på feeeeest. PÅskafton går verkligen i det gula temat och skönt är det väl då att solen står högt på himmelen och skiner upp vår festliga tillställning...
Post it klänningen skavde och kvar blev istället den "lilla svarta" med häftstiftshål i...HUA. Hade tänkt att överträffa inbjudningens tema GUUULT och satt i cirkus en timme och metodiskt häftade på gula post it lappar. Resultatet blev en 30-talets lilla kort klänning fast med gula flärpar...cooolt, men ack så obekvämt. Hade förmodligen gestaltat jesus på korset rätt bra när blodet börjat sippra...HUA!
Nåväl jag skall fröjda ändå och önskar såklart alla en Glad Påsk!

Truddeluttandet är slut!

Under en väldans lååååååååååååång tid i mitt liv hade jag bestämt mig för att inte bara motverka ålderstecken genom att hejvilt grimasera med ansiktet, utan jag ville verkligen satsa helhjärtat på att vara en gladare och mer sympatisk medmänniska. Jag har haft en ängels tålamod med diverse traffikanter, jag har undlåtit sura miner till galna galna cyklister och jag har slutat skrika fula ord inne i huvudet... Jag läste ju den där Törnblom och var som besatt av att göra jorden till ett bättre ställe. Det har verkligen gått skiiiiiitbra...fram tills nu. Jag menar naturligtvis inte att den begynnande helgen på något sätt skulle ha påverkat mig eller att den stundande helmåne (påskmåånen ni vet?) skulle ha skickat ngr vampyrsignaler i förväg. Jag har helt enkelt bara fått nog!!!!   Muaaaaaahhhaaaaaaaa, Ok, Inte så att jag skall återgå till den där sura, alldeles för självupptagna bruden på Göteborgs nattclubbar typ 92, inte heller hoppa på attityden som växte fram under diverse graviditer, PMS rubbningar eller något annat psykotiskt. Jag tänker bara sluta att vara en övertrevlig, skitglad smilfink!... (ok familjen, jag vet att ni inte fattar ett skit nu....smilfinken åker hemifrån i ottan och är trött på eftermiddagen...) Men i övriga läger så har hon sjungt som en tok och nu är minsann truddeluttandet slut!!!...
Människor som tror sig kunna med maktmissbruk ge några som helst goda råd till mig göres sig inte längre några besvär! som sagt inga mer truddelutter...




Ännu ett jippo..

Alltså så började då det här jippot med att ngn eller några tågade ur ett land...Och så tjohoo hade det judiska folket  med hjälp av ngr killar, Farao, Mose och Aron kirrat en stor påskfest..
Men så samtidigt så gick den där jesus och dog.Tämligen dålig timing men eftersom de kristna inte var upptagna med att fira att Israels barn lämnat Egypten, så bestämde de för att även de högtidsförklara denna tid. Som tur var har samhället utvecklas åt det modernare hållet och eventuella moderata arbetskåta församlingar var ännu inte uppkommna. Inom kristna sällskap firade man nämligen från första början bara söndagen, och den är ju liksom redan ledig, så vilken tur att man valde att förlänga festen. Frågan var bara när högtiden skulle inträffa?
Efter många om och men kan man säga att bägge grupperna de judiska och de kristna tillsammans ungefär År 325 lyckades med hjälp av påskmånen avgöra  striden om påskhögtidens placering.

Så att när ni alla intar den första ägghalvan och tar en schnapps i helgen, glöm inte att kolla om påskmånen är där ute i mörkret...för är han inte det så borde nog det där kyrkomötet i Nicea köra en repris...Glad Påsk!


Jag såg Fan idag...

I dag fick jag en uppenbarelse. Ett ljus som spred sig över ett stort mörker. Det liksom blixtrade till och bakom mörkret i ljuset stod FAN själv. Den missbrukade svordomen fick plötsligt ett ansikte och jag insåg att jag from NU ALDRIG skall missbruka det ordet igen. I min nyvunna positiva livsglädje och i min naivitet om att tro att var sak och person  har en orsak...kan man säga att samtliga punkter SKET SIG som det heter på ljuv göteborska. FAN är en HAN och HAN finns i min närvaro...Med pysskologiska (pippi långstrump hade sagt så)  och mycket pedagogiska meningsval gav jag mig in i stridens hetta (inte sjuttsingen visste jag det då) och så fort jag blev varse var det försent. Elakheterna och förolämpningarna sprutade likt en kulspruta och gav mig ingen chans att  ducka. Vid minsta försök att försvara mig blev jag till moooos och dessvärre kände jag hur tårarna började tränga upp under ögonfransarna..(attans PMS :(....Lipigare än någonsin tar jag emot vad jag trodde var en omöjlighet...(visst jag har blivit varnad..men fattade jag läget????  NOOP!!) Alltså vuxen överlägsenhet och TOTAL orespekt i Mitt liv när JAG faktiskt inte förtjänar det.
Nåväl jag tröstar mig med att FAN förmodligen somnar ensam i sin säng och att nästa gång skall jag vara bättre förberedd att möta honom. (utan PMS).


Grå ekorre och Mickel räv

Vi skulle gå på madame Tussaud, vi skulle snurrat runt i London eye och utropat suckar av allt vackert som vi skulle sett, vi skulle åkt dubbeldeckare och prompt suttit på taket och frusit. Planerna var oändliga.....suck
När jag var 17år var jag i Paris och klättrade med en cigg i ena näven upp i halva eiffeltornet...jag var nästan vid Louvren och jag tror jag såg originalet av frihets gudinnan....suck..(Försökte i alla fall tuta i någon att jag sett Andy Warhol, men han var visst död...suck).
Vistelsen i London skulle främst vara kvalitets tid men i all stress att första gången besöka denna fantastiska huvudstad med alla sevärdheter tog den grå ekorren (alltså är inte ekorrar rödbruna???)och Mickel räv över. I stunden av ett ögonblick, i en grönskande engelsk trägård 3 mil från centrala London med all puls, dyker plötsligt Mickel räv upp med ett elegant hopp. HERREGUD! EN RÄV!!! Efter att ha befunnit mig i Europas coolaste huvudstad med löften att infria till min nyfikna dotter i bara två timmar.....suck.  Så har vi hitills åkt igenom Richmond Park (Henrik den IV forna trägård och jaktmark) och häpnat över alla vilda hjortar med magnifika kronor. Vi står nu och glor rätt på en livs levande räv som i sällskap med GRÅA ((??!!!) ekorrar skuttar runt och gör livet surt för alla engelsmän. Screw Madame Tussaud!

Våren hade klätt upp London i sina vackraste färger och de första april strålarna smekte med sin lena värme, mängden och olikheterna bland kulturer sprudlar och visst njuter man av att känna pulsen i en storstad. Väl i startfältet med min dotter hårt i hand försvann rädslan inför G20 möten, terrorister och bombhotade plan.Säkerheten tog över och vi tog oss runt i staden med tillit.


muhahahaaa..

Nu är det bara timmar kvar till vår efterlängtade resa. Avskedet till min minstig har varat i nu 4 timmar med många kramar och mycket käääärlek...Snyft..
Men nu till ett par dagars uppehåll i bloggandet...Om jag nu inte blir bortrövad, inlåst eller shopalcoholic med svår abstinens så är jag till baka på måndag... Risken att jag blir involverad i G20 mötet,  kanske möter upp Obama för att disskutera främst min framtida ekonomi (han skall ju vara grym på det där...). I andra hand den där avbilden av honom som dildo (tidigare inlägg). Vi får se hur det slutar...

Min trygga tanke som jag tar med mig är att säkerheten borde vara påtagligt mkt högre pga att alla dessa politiker och att jag och min lilla dotter som 20 200 662:e besökaren i London..


Muha haha ha ha here we come...

RSS 2.0