Göteborg meets Uganda...

I den lyxigaste av lyxhelger, har jag spenderat hela min helg utan både man, hund och barn. När man vet att det är en begränsad tid är ensamhet ren lyx. Utan att bli skrubbad för att bli av med döda hudceller, eller ligga i ngn grön sörja med mozart i öronen har avkoppling fått sin ultimata innebörd. Mixen mellan ett besök på en högklassisk göteborgs krog, med super service  (http://www.caleo.se/) , biobesöket med saltade pocorn
(filmen http://www.sf.se/filmer/film/15004024/), med Charlize Theron (största hotet mot kvinnlighet sedan Rita Hayworth)


och till sist landa i mammas trygga vrå för en tyst och god natts sömn.
Storstädning och Grym shopping, fick en ny outfit värd att döööö för: (http://www.fiorucci.se/) ..Namedropping eller produktblogging, no diffrense, ibland måste saker nämnas helt enkelt. En dag i fokus på mig och en dag att njuta av varje minut. En total tio poängare, en helg att ta med sig på måndagsmötet. När gryningen på lördagen möter söndagens otta sitter jag i en taxi på väg hem. Mannen som kör är från Uganda, ett land han lämnade pga av inbördeskrig för många år sedan. Krigen i Afrika är skrämmande och det behövs inga frågor för att få svar. Bara tystnad. Ett människo öde med en overklig bakgrund möter glädjen själv (full som en gås). Mannen är gift, men ej med en svenska. Han skrattar och säger att svenska tjejer har för mycket att säga till om. I baksätet på taxin  kl 04.00 är jag faktiskt benägen att hålla med.
Göteborg möter Uganda.


Livet är ändå bra härligt..


SOLIG HELG!

PÖSS

Oops I did it again..

Monet och Picasso blev männen som snodde min uppmärksamhet så till den vilda grad att bloggandet blev lidande.IGEN!
 I förskolorna these days sysslar man nämligen inte längre med att enbart bygga ihop bomullstussar med varandra. Man ser istället till att utbilda barnen till fullbordade konstvetare.
Coolt, min lilla 6 åring vet allt om Van Gogh, förlusten av hans öra, Picassos fullbordade 20000 verk under sin livstid och var Monet bodde när han målade sina näckrosor. Imponerande!
Kubism och Impressionalism pluggade jag på gymnasiet och var minst sagt ointresserad, av det som då ansågs vara fula tavlor av de flesta i min ålder. På ett skojsigt sätt har istället förskole lärarna implanterat kunskaper som förhoppningsvis sitter som sten. Allmänbildande minst sagt alltså när de små fröna fick visa upp sitt terminarbete som handlade om allt från årstider, siffror och konstnärer.
Att se sitt lilla pyre med lyrisk entusiasm visa alltfrån siffran 2 till den lilla lådan med namnet på, hålla i handen och informera om konst. Det är lycka!



The quinna...

...är ibland alldeles på tok för jäkla klen! Jag blir fullständigt galen när jag tänker att jag i min livsfilosofi, med all denna erfarenhet, fortfarande tvekar på min trygghet som QUINNA!  I ett resonemang idag, tillsammans med en manlig varelse, över vad som sagts av en annan manlig varelse. Insåg jag att jag hade tänkt SUPER quinnligt, och uppfattat det hela som inträffat väldigt kränkande och var lite låg över detta....
En fågelholk står mitt emot mig och undrar uppgivet, WHAT???!!! Orättvisan är fullständig,  inte bara i det ojämlika samhället (noop, jag är INGEN rödluva) utan främst i det klena quinnliga psyket. JAG får FNATT!

I takt med att jämlikheten sprider sig likt en löpeld, förkläden och slevar flyr kvinnors händer och männen springer runt med mulliga och runda bebisar i famnen. I den takten verkar det ta mig sjuttsan som om ngn glömt att uppdatera utvecklingen rent känslomässigt. Ok, vi föder barn, män klarar inte att vara förkylda.  Säkert ett smart drag från skaparen. Jag gillar inte att byta däck och låtsas därför inte kunna. Min man verkar inte särskilt sugen att damma och grinar hellre ett par dagar i dammet. Alla dessa fenomen verkar ju på ngt sätt börja att reda sig. Men var är pysskologhjälpen?

Vem hjälper mannen när han blir mobbad för sina plyschbyxor eller kunskaper om barnvagnsmärken? Och  vem
hjälper oss kvinnor när vi måste byta däck och inte förstår det ironiska skämtet om varför bilen vinglar?



Grattis...

Till den lilla flickan med alla sina slangar,
till dina tre år idag,
till dina maskiner som håller dina lungor,
och ditt hjärtas slag.
Grattis till tre år i livet,
med så mycket svåra slag,
till en framtid som skall vara given.
För en flicka med  för tuffa tag.
Så småningom skall cancern lämna din kropp,
organen skall läka och inge nya hopp.
Jag tänker på dig idag på din stora dag,
Hipp hipp Hurra på din födelsedag,


 http://www.barncancerfonden.se/2927

Tomten är verkligen far till ALLA barnen...

I flera veckors tid har detta "familjehappening" varit inbokat, och inför "detta" har min lite avskalade verkstad haft väldigt blandade känslor.När jag nu tillsammmans med mina döttrar och min mamma kliver ur bilen på Lisebergs parkering dunkar hjärtat som en galopperande flodhäst. Tänker att det kanske är bäst om vi helt sonika hoppar in i bilen igen och åker hem för att sortera frimärken..Vad som helst bara inte detta!

Framför mig står ändå den avelshingst som för 37, 5 år sedan valde att skapa ett kärleksbarn tillsammans med min då 17-åriga mor, vid hans sida finns de övriga knott som han genom Norrlands vildmarker spritt sin säd, för att slutligen, i lusekofta skapat sina sista frön i Norge. Fyra barn alles som alles. Fan, tomten är far till ALLA barnen!

Min äldsta lillebror (18 månader) yngre ( 35) med sitt lugn från Norrland och sin dialekt kvar i rötterna bland skog och vargar, konstnärlig själ, skapande och med ögon mörka som natten.

Två mycket yngre systrar, 18 respektive 20 med sina vackra rådjursögon, lika bruna som mina, och med klingande vänlig norska.

Min nya familj, min kompletterande livshistoria med pusselbitar att pussla med nya historier och band att knyta sig an. Alla på Liseberg. (Alla utom min älskade lille-lille bror, alltså han som var med från början, nästa träff är du given, Mattias)

En helt klockren och mest fantastisk dag/kväll som avslutas med mötet av även den sötaste lilla gumma som representerar "farmor" och dunderhonung. 

Samtliga sitter vi tillsammans på ett långbord, äter, skrattar, dricker och skrattar.
Min mamma har sänkt garden mot den man som för snart hundra år sedan varit den omogna och oansvarslösa nyblivna fadern och jag har släppt bitterheten mot ngn som inte fanns där under många år. Vi börjar om från början. Helt Enkelt!


polis polis potatisgris

Har precis varit en sån där mysig mamma som tar med tjejerna på stan för att fika. Huvudet bultar efter två dagars fest(helt orutinerad these days). Lite halvsvettig på väg hem fångar ett ögonblicks verk mig med en laser och den snygga polismannen med "vapnet" i hand LER åt mig på väg förbi. I min blondaste karriär begriper jag inte först att MOI skulle åka dit, men får surt skriva under en bot på 2800 riksdaler. Poliskvinnan som tar hand om oss är ljuv och söt som spunnet socker och att plocka fram drama Katja är inte alls läge. Det är bara att sjunka in i skammen och betala. SURT sa röven...
Så nu skall alltså jag och min "karriär" som fart dåre försöka lära sig att det inte är värt att åka 16 ynka kilometer för fort. Någon GÅNG, NÅGONSIN! Polis, polis potatis gris liksom fastnar i halsen....



Skjortan stog rätt ut...

Vilken ultimat afton i regi av Göteborgs "hottaste" festfixare. I samma andetag måste man nämna att man står på gästlistan på bägge eventen och kanske då fortf tillhör kärnan av de "hotta" gästerna..Ho ho
I ett gammalt och nytt Trägårn minglade den yngsta gräddan i Göteborgs krogliv. Nyaskapande artister spelade kanske världsmusik och precis hela tiden fanns dryck och fantastisk mat att tillgå. Vem kan säga annat än att Gratis är Gött.
Tack  http://www.relevent.se/ och Jonas:) Bild från aveny.se (Hyllan fö beror på en grym bh från korsetten:)..
 
I




Inser att min utbildning som event marketing människa att jag verkligen gör mig bättre på röda mattan än vid sidan av. Den stora tillställningen var ändock en reunion med det gamla gardet från den där tiden som var så mycket bättre då än

nu (tveksamt ) men för att citera Magnus från parklanes hemsida "kanske inte bättre förr" men fan så mycket roligare. Hot shot! alltså den där som man svor sig blodig över i baren när man själv serverade den och var tvungen att skikta grädden...Snacka om tidsförödande...Att dricka dem tar inte lika lång tid, däremot så dröjer sig alkoholeffekten kvar länge innan den ger full effekt...Ja skjortan stod i alla fall rätt ut hela kvällen och hade roligare än roligast på länge. Tackar Magnus och Mikael

Sexpack..

Under mina första 30 år i livet föll ALDRIG tanken mig in att önska ett sexpack (magmuskler förpackade som 6 folköl)Under de närmsta 5 åren efter de 30 var det mest en fysisk omöjlighet. Nu när alla mina barn blivit så stora att de utvecklat egna sexpack är helt plötsligt detta överst på önskelistan. Nummer 1 för att överhuvudtaget kunna hitta dessa folköl har fått bli en mer strategisk plan för viktminskning. (har varit pinnsmal i hela mitt liv, men extremt ohälsosam...slutade röka för 4 år sedan och är nu hälsosam men överviktig...grrr) Nåväl efter att ha svultit med diverse olika milkshakedrycker, ätit salladsblad och enbart druckit vatten är överkilona fortfarande kvar (/#(¤&=/&¤/#&/¤=%(&=)..

Funderade på vad det vad som fick mig att sluta röka och insåg att det var viljan...Så okej skall viljan nu skapa folkölsburkar och lägga i sexpack..
Jag var i alla fall på en 1 timmas core pass och undrar hur den där skaparen tänkte när han konstruerade oss kvinnor??
Han kan ju inte ha tänkt på mer än en sak i sänder i vart fall och gjort ekvationen sexig, vältränad, nyförlöst eller åldrande kvinna till ett jävla jätteprojekt... 
Nåväl instruktören kan inte vara mer än en av ovan nämnda, hon såg nämligen ut som ett gummiband med sexpack ??!!


 Orättvist!!

Vilken doktor vill du ha?

I vården för oss vanliga döda känns allting upp och ner vänt. Missförstånden oändliga och frågeteckena lika många. Oro för felaktig diagnos eller oändligt tacksam för all hjälp med vad som helst. Att vara kreativ när man är svårt medtagen är som att rimma på kinesiska. Att ha pondus och ställa krav är ungefär som en kommunal löneförhandling. När man är sjuk , vuxen som barn så vill man förlita sig och söka tröst i en varm famn. Till 60% är vården i Sverige unik och för samtliga allvarliga sjukdomar gäller just den statusen, Vi har bra sjukvård. När min lilla fyraåring för två år sedan flög ur studsmattan (pga av en malplacerad och "korkad" mamma som ville studsa tillsammans) bröt armen så att den stod rätt ut i sidled. Då var vården helt GRYM! Dottern var gipsad med smärtstillande på mindre än en timma och jag förhindrad en smärre ångest attack!

Så jag är inte på något vis negativ mot vården trots mina snart 38 år som trogen skattebetalare? Jag bara undrar vilken doktor DU vill ha? Den som skriver ut antibiotika bara för att dina googlade symptom låter som halsfluss? Eller den som vänder upp och ner på dig för att skicka hem dig utan just antibiotika? Läkaren som aldrig kommer att komma ihåg ditt namn än mindre ditt ansikte trots att du har frikort? Eller den läkaren som aldrig slutar ställa frågor helt utan relevans?
Jag har med diverse "tre män i en båt" ( Jerome K) besökt en hel del olika läkare och slutar aldrig förbryllas över att min annars så verbala förmåga ersätts med pinsam tystnad.Jag tappar talförmågan och går 9/10 ggr därfrån med fler frågetecken än innan??? Jag bara nickar och tar snällt emot min gula lapp. Tack och amen, Väl hemkommen är inte oron för diverse dödliga sjukdomar över. Nytt besök för att fråga dessa??

Helt sjukt!!



Schlageryra och Katastrofyra!

På radion skräller OperaMalenas disco schlager och försöker bedöva ljudet av det sms som till svar av min tanke och oro skickats till den lilla flickans pappa. Musiken måste tystna liksom beskedet om henne. Har blivit sämre och måste läggas i respirator. Besked om detta tas ikväll. När då? när schlagerfestivalen börjar eller samtidigt som Robinson? Jag har oerhört svårt att släppa ett litets barns smärta än mindre den jag känner med min kollega och hans fru. Deras enda dotter så svårt och allvarligt sjuk. Jag vill fråga för att stilla min oro, jag vill bli lugnad för att kunna tro till 100% att hon kommer klara detta, trots att hon inte är fyllda 3 ännu.Men jag är absolut jättetyst, jag vet att han själv tänker den tanken och måste skänka kraft och ork för att klara det som står framför dem. En prövning utan liknelser. I samma stund skall de homosexuella klampa ner för Moskvas gator för deras rättigheter. Kändisarna på plats skall bidra med sitt stöd och försöka forma ett gammalt kommunist land....Menlöst bläddrande i GP om dess story, istället googlandes om lyckliga slut för barn med leukemi, lyckligt slut för den lilla flickan.I schlageryran är Katastofyran det enda jag kan se.

http://www.barncancerfonden.se/2927


Hjälp jag kommer att bli en sömnlös mamma..



När jag var tonåring hade min mamma sjuka sömnbesvär. Hon var alltid vaken varje natt och inväntade min ankomst. Hon kollade noggrannt min andedräkt i försök att få mig att inte börja röka. (SKET SIG ORDENTLIGT!!). Hade inte apelsinen och mentolen satt sig så blev natten extra lång med förmaningar om en evig död! Alltså vilka sömnproblem hon måste ha haft. Jag slöt en pakt med mig själv om att aldrig ta hänsyn till sent hemkomna tonåringar!. PUNKT!
Då visste jag ju inte att jag skulle bli mor till två döttrar! Än mindre att jag skulle tokälska dem mer än MIG SJÄLV? (WHAT?) Eller att jordens alla orosmoment just skulle hamna på mitt skrivbord.

På bilden ovan är min äldsta och fantstiskt stora snart tonåriga dotter och jag tänkte att om jag sover nu medans hon fortfarande inte får gå ut på kvällarna, kanske jag är pigg när det är dags att ligga vaken?


Teknisk Grönska




Ho ho jag har äntligen lyckats att smsblogga in mina bilder från mobilen...Nu kan jag glatt dela med mig av åldrande och teknisk grönska.


Nu kommer bloggen ta en vändning, första fotomission får bli Park Lanes hysteriskt kuliga 90-tals fest...

Quinnlig status eller girlpower?

En gång för länge (läääääääääääänge) sedan,dalade jag  MYCKET pinsamt nog ner i en sk "bussgrop", iförd en redan då alldeles för tight "buissness suit" och klackar. Jag hade precis varit och väg och skrivit på ett papper som så småningom skulle nå Trygg Hansas avdelning för krockskador. (ännu längre sen, Såklart!) Stressad likt en galning väljer jag en väg som tydligen bara är för BUSSAR!...Väl nere i gropen inser även jag det. Lite jäkla försent dock!

&/)&&)%¤%&%&%)/ .....Jag sitter som i ett skruvstäd och snart kommer fömodligen bussen och undrar vad det är för JUBEL idiot i gropen? På tippande klackar möter jag mitt öde i form av byschor (baracker). Genom den gröna dörren hörs ett sorl och i salen sitter MINST 50 riktigt rejäla karlakarlar och äter lunch. Första gången på länge jag fått ALL uppmärksamhet så fort. KNÄPP TYST!
- ho ho allihopa (gällare röst än vanligt) jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig? Min lilla bil har liksom fastnat i gropen utanför. Tystnaden upphör abrupt! ASGARV FRÅN 50 GUBBAR!
Till sist reser sig ialla fall en och likt följa John följer ALLA med ut för att bevittna hur 10 av gubbarna lyfter bilen ur hålet. Gliringarna flyger genom luften blandat med ironiska leenden och precis när bilen landar på van mark igen, DÅ kommer Bussen!

I all urbota korkade och superduper osmarta gärning som senare kostade mig flera tusen (en hel axel på bilens underrede släppte i fallet och jag åkte lyckligt ovetandes omkring i total livsfara länge) så kunde jag ändå konstatera att med den rent feminina och quinnliga statusen (dvs kort kjol och klackar) fick jag 50 män att slita sig från sin lunch.

Girl Power eller?


åGReN!

Kärt barn har många namn, och de flesta kännetecknar en rad olika känslotillstånd. Ett ord som förbryllar och försakar är just Ågren eller Ångest uttalat med mer akademisk korrekt svenska. Tänk att alla människor har haft just det, Ångest!
Eller tänk att alla människor i alla fall har en relation till just det ordet, ÅNGEST! De flesta förknippar såklart själva ordet med något ordentligt otrevligt, som en usel fylla och allt som kom med den där kvällen när man hävde ur sig en massa överflödiga känslor. ÅNGEST!
 Eller så kan det uttryckas i form av ett par alldeles för exklusiva designer jeans köpta på rea, alldeles för små, och som ligger i garderoben ENDAST för att påminna dig om att du FORTF är för fet. HA HA de fullständigt skriker ut din ÅNGEST varje gång du öppnar garderobsdörren.
Tänk att alla människor i alla fall faktiskt trott att de haft just ÅNGEST.

Ångest är ett sinnestillstånd som karaktäriseras av rädsla eller oro, som ger kroppsliga uttryck. Detta kan vara en upplevd känsla av spänning eller tryck mot bröstkorgen, onormala hjärtslag, smärta i bröstet eller andfåddhet. I vissa fall beror ångesten på förändringar i hjärnan. I andra fall hör den ihop med andra medicinska problem eller psykisk sjukdom.(källa wikipedia)

I 2000 talest moderna anda är inte ångesten längre ensam, den har nu fått sällskap av mer kraftfulla uttryck, som "Utbrändhet och "jag har sprungit in i väggen". Försäkringskassan har fått göra en helomvändning och  nu finns istället minst 4 blanketter lika långa och krångliga som Gamla testamentet. Journalister från samhällskritiska tv program smyger runt i buskarna för att filma eventuella "ickesjuka" svenskar och byråkratiSverige får en vuxen att rodna.

Checklistor som påminner om de ens mamma hade vid utlandsresor används för att ställa diagnos. Fyller du inte kvoten är det bara att ställa sig i ledet för lyckopiller.  Trots att vi vet så vet ingen, trots att det är känt så har ingen nånsin hört. HUr är det möjligt? Skall vi börja om från "GÅ" utan att passera uppvaknande och börja bränna alla konstiga människor på bål igen? Eller återinföra lobotomering!  Det verkade ju kanon.

Eller så kanske vi skall ta en närmare granskning på våra mål och våra krav på oss själva för att nå dit. Att börja lära oss att vi som får ångest (även bloggianer) faktiskt är människor med kreativa och empatiska drag. Att ångest efter ett dåligt ligg faktiskt inte ens kommer i närheten av vad sjukdomen ger för utslag.

Jaha och vad ville hon ha sagt med detta?






"


Bloggmänniskor...

Vilka är vi egentligen? Vi som bloggar alltså. Bloggianer kanske. Människor som har ett extremt behov av att bli hörda? Har vi större egon än andra? Jag har lagt märke till att vi som bloggar lite beter oss som båtmänniskor. Alltså du vet när vi svenskar helt plötsligt tokvinkar till alla vi möter och när vi mitt i en måltid hoppar upp för att helt plötsligt hjälpa en helt okänd båtgranne att förtöja...GALET! Vi bloggisar liksom länkar till varandra när vi läst något bra och ger vinkar iform av kommentarer för att verka så där käckt som båtfolket. Hjälpande. Båtmännsikor är ju säsongare, allt har sin tid, och när de lyft upp båten på land och återgår till sitt vanliga liv. Ja inte fan vinkar de längre. Får en känsla av att vi bloggare är likadana. I samma andetag som vi ger komplimanger tränger vi oss på med våra egna blogg adresser, hysteriskt vinkande, när intresset tillbaka tar slut, ja då är säsongen över. Jag försöker läsa så mänga bloggar jag hinner utan att lämna några synliga spår. Jag tycker det är utvecklande att se hur människors egon kan uttrycka sig.


Ikväll blir det night out, klackarna i taket och förhoppningsvis sen ankomst till vardagen,

Köss

Euro eller Evro...Europa eller Evropa..??

I dag kom diskussionen om hur euron någonsin kunnat uttalas Evro.Har vi försvenskat det medans vi fortfarande var naiva nog och trodde att EU verkligen skulle införa ngr större förändringar. För visst var det så att när vi röstade om att gå med, så hade nog de flesta ej pålästa svenskar en dröm. En dröm om det vi sett på våra resor i de sydlänska mer internationellt belevade länder. Där man kan köpa sprit och läkemedel över allt och dygnet runt , där arbetsplatser tar siesta och ett byggen tar minst 3000 år att färdigställa. Där männen ropar Bella till ALLT som är just svenskt och äktenskapet så småningom påminner om en scen i "Gudfadern". Nu är det snart dags för europarlamentsvalet (evropa) och enligt källa så förkovras 60% av alla politiska beslut. Yeeeee! Vad och vem skall man rösta på ? är det dags att vakna nu eller är det försent? Har alltid försökt mig på politiskt korrekta uttalanden i mer belevade sällskap och de flesta påståenden som kommer ur min mun är sällan pålästa, snarare blåsta:). Jag håller mig därför lite på avstånd, lite uppdaterad och smygläser för att i år faktiskt vara med i valet, på ett eller annat sätt.





Frisk luft är underskattat..

Säkert så att ngn som läser detta funderar på om detta håller på att bli en RIKTIG tant blogg. Luktande blommor överskattad moral och en rad andra tantvarningar kryper sig på. Nu till frisk luft. Som en fd SANN rökare har jag nu sedan nästan 4 års sedan brutit med min illaluktande och bästa vän, cigaretten! Pinnen som tog över ca 30% av min lediga tid, 20% av min hjärnkapacitet och hela 50% av min hälsa. Att jag hann och åldras så mkt innan förnuftet tog överhanden, det får jag överlämna till forskningen.

När jag väl hade bestämt mig var hjärnan mer beslutsam än övriga kroppen och det var aldrig speciellt jobbigt. Däremot så väntade  jag länge på den AHA upplevelsen jag trott skulle dyka upp...Checklista:
Rosigare kinder (noop), klarare blick (noop) renare hy (noop) förbättrat lukt och smak sinne (nja kanske). 15 kilos övervikt (japp)...Alltså samtliga fenomen som skulle synas på utsidan uteblev. Insidan höll säkert  på att lösa en del problem.Fast under största möjliga tysnad!

Det skulle alltså ta ca 2 år (av förvisso fast övertygelse och inga återfall) innan jag fattat vad mitt beslut bidragit med. LUFT! Klar och ren luft, andning som under ett extremt spinning pass är en njutning, en kick, andning som i vårluft känns orgasmisk och som gör en till superhjältisk..

Luft som inte för alla är given och jag tänker så klart särskilt på den lilla flickan som idag fortf andas med så många andetag i minuten att syrgasmasken måste ta över. Nästa steg är respiratorn och i slutet av maj hennes 3:e födelsedag.Idag köpte vi en nalle till den lilla flickan som ngt stöd i hennes kamp, en nalle som gick att inhandla på www.barncanerfonden.se  Bra ställe att köpa presenter på!


Frisk luft är underskattat!

Kram




                                               

Den lilla flickan

I dag talade jag med den lilla flickans pappa igen. Det var så tungt och så oerhört smärtfyllt att höra att  de elaka cellgifterna som skall göra henne frisk, tar så hårt på hennes krafter. ALLA PRECIS ALLA odds går emot den kämpande familjen.Viruset i hennes kropp har slagit med full kraft och nu har lungorna tagit stryk!!! Hur orkar de tänker man? Hur kan de fokusera och tänka framåt? Nya prover, nya mediciner och nya motgångar. Röntgen och besked. Ett skräcksenario. Tanken och bilden på lilla flickan etsar sig fast och hänger sig kvar länge...Allt annat blir vekt och livet här utanför blir rosigt..Jag längtar till den dagen då familjen får lov att lämna sitt lilla rum på onokologen och lämna oron bakom sig och ta med sin lilla flicka ut i livet. All styrka till er!

Och för er andra ..
http.://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-lilla-flickan/?mode=2.on


I goda vänners lag...

Långhelger är för korta. Valborgsfirande och sambosars födelsedagar har likt ett fjädermoln bara passerat revy...suck!
Värsta partyt säger jag bara. Helt ovetandes gick man till den vackra och grönskande parken i
GOD GI-anda....:)
På filten i goda vänners lag var alla löften som bortblåsta och helgen blev lite mer spiritiserad än tänkt. Härligt spontant och skiiiit kul! Sprudlande och oplanerat. Lite wild & crayzy!!! Så var det menat, lördagen, sambos 41-års fest, slog förväntningarna i taket & 17 glada och härliga vänner gjorde helgen fulländad. Tack!

I saknad  av meningsbyggnader och ordflöde, blev även dagens blogg för goda vänners lag, för vem annars bryr sig. Pöss på er!

RSS 2.0