Hollywoodfru..Don't think so.

Efter att ha blivit pepprad med IQ- befriande reklaminslag beträffande premiären av Tv 3:s satsning "Svenska Hollywoodfruar" var jag bara tvungen att titta...Inte helt oförstående inför det att man såklart valt stereotypa damer i rollerna som stendumma hemmafruar.
Nog för att de kan bada i all lyx på denna jord, men faktum är att de inte lyckades att dra fram minsta lilla avundsjuka.

Följande upplägg: Leva i ett amerikanskt hem inrett lika tacky som i playboy mansion. Ha delade sovrum, förmodligen för att din kära man varken håller tätt, bara snarkar eller inte har potensen kvar. Att inför kommande turné tvingas följa med för att agera nickedocka och det inte ens i sällskap av roliga konsertbesökande.Utan de mest spännande fansen din man har, där för att bevittna all energi du lagt på en 17 miljoner kronors outfit, är en förståndshandikappad farbror från södra wisconsin..Att sedan beskriva det som att du är där för att du MÅSTE representera din man....HA HA HA
Toppen över i:et är väl att heta Fru Anka.. OH MY GOD!!!

Nästa avsnitt får stå över, tillsammans med tvivelaktiga djungeldrabbningar med Jannike Björling. Hennesom någon grävt fram från något konservatorium. Såklart att botoxen är medpackad till malaysia...Om de nu är där?


"De lever the American Dream med full lyx och flärd. Lämna den svenska vardagen du med och häng med till Hollywood för att se dessa tre kvinnor berätta om lyxlivets framsidor. Och baksidor."
källa TV3...


Hollywoodfru...don't think so...




Kommentarer
Postat av: Anonym

Fast jag diggar Mikki dee...flåt

2009-09-15 @ 22:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0